Ako sa vyrábajú v zahraničí párky? Niekoho možno prejde chuť

parok.jpg

Aj napriek tomu mnoho ľudí miluje párok v rožku.

Párok v rožku alebo hotdog je mimoriadne obľúbenou pochúťkou v Amerike, ale radi ho jedia aj Slováci. Málokto ale vie, ako sa párky vyrábajú. Na niektoré časti výrobného procesu nie je práve najlepší pohľad. Niekoho možno zábery zo závodu trochu odradia.

Zmes bravčového, hovädzieho a kuracieho mäsa sa pomelie a potom z neho vytvoria doslova kašu. Väčšinou ide o odrezky zo steakov. Následne sa do zmesi pridáva soľ, škrob a aróma. Neskôr sa pridá aj voda a kukuričný sirup. Výsledok pripomína skôr blato. Tak čo, dáte si?


USA/ nt

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

Dôležité udalosti