Bielorusko príde na pomoc Rusku, ak bude vojensky napadnuté, uviedol prezident Lukašenko Jana Habarová 28. 1. 2022
Prezident Lukašenko „poslal domov“ 3-tisíc utečencov, no ďalších 7-tisíc chce ísť do EÚ Jana Habarová 7. 12. 2021
Drahé autá, luxusné rezidencie a korupcia. Film o živote A. Lukašenka si pozreli milióny ľudí Karol Chren 12. 3. 2021
Za otrávenie Navaľného udelila Európska únia sakcie na Rusko, ujdú sa aj Lukašenkovi Zuzana Gálisová 12. 10. 2020
Alexandr Lukašenko na utajovanej ceremónii zložil prezidentskú prísahu Vladimíra Drábiková 23. 9. 2020
Putin: Ruské vojenské sily sa po spoločnom cvičení s Bieloruskom vrátia do Ruska Zuzana Gálisová 14. 9. 2020
VIDEO: Bielorusi vyšli do ulíc. V Minsku Proti Lukašenkovi protestovalo 100-tisíc ľudí Karol Chren 6. 9. 2020
Hackeri vyhlásili na webe bieloruského ministerstva vnútra pátranie po Lukašenkovi Karol Chren 4. 9. 2020
Lukašenko požiadal Putina o pomoc. Ruskí policajti sú pripravení zasiahnuť v Bielorusku Karol Chren 27. 8. 2020
Video zachytilo Lukašenka s puškou a v nepriestrelnej veste. Pozrite si ho Ivan Čerňanský 23. 8. 2020
Bieloruský veľvyslanec: Prekročil som Rubikon. Som ľudská bytosť, mám strach Katarína Kiššová 17. 8. 2020
FOTO: Bitky, modriny a vyhrážania. Bielorusko sa stalo krajinou s policajnou brutalitou Vladimíra Drábiková 14. 8. 2020
Tragédia na juhu Slovenska. Dievčatá sa zabávali v plytkej vode, Timea (†11) sa zrazu zošmykla do hĺbky
„Normálny život“ sa zmenil na peklo. Kamera zachytila moment, keď ukrajinské nákupné centrum zasiahla raketa
Tragédia na juhu Slovenska. Dievčatá sa zabávali v plytkej vode, Timea (†11) sa zrazu zošmykla do hĺbky