Americkí vojaci zabili vodcu Islamského štátu. Ten odpálil bombu a zomrela i jeho rodina Jana Habarová 3. 2. 2022
Teroristi z Islamského štátu sú späť. Pri útoku na väznicu oslobodili tisícky spolubojovníkov Karol Chren 2. 2. 2022
Francúzska polícia zadržala muža, ktorý dodával do Sýrie komponenty pre chemické zbrane Katarína Ács 27. 12. 2021
Krutá pravda o návrate utečencov do Sýrie: Sú vystavení mučeniu či nelegálnemu väzneniu Jana Habarová 7. 9. 2021
Izraelské lietadlá údajne zaútočili v Sýrii, terče útokov sú spájané s Iránom Katarína Ács 3. 9. 2021
Hlavným favoritom prezidentských volieb v Sýrii je Bašár Asad. Bude mať dvoch súperov Karol Chren 3. 5. 2021
Príbeh malej bojovníčky zo Sýrie: Iba 18-mesačné dieťa „oklamalo smrť", lekári hovoria o zázraku Karol Chren 21. 4. 2021
Prvá európska krajina vyhostí sýrskych utečencov. V rodnej krajine im už vraj nič nehrozí Karol Chren 15. 4. 2021
Sýrsky prezident Bašár Asad a jeho manželka Asma mali pozitívny test na koronavírus Karol Chren 8. 3. 2021
VIDEO: Neuveriteľné, kam pašeráci ukryli živé ovce. Colníci v Turecku niečo také ešte nezažili Jana Habarová 22. 1. 2021
Policajti na hraničnom priechode v Rajke našli v dodávke 16 nelegálnych imigrantov Michal Lukačovič 19. 12. 2020
Slováci sú v obchodoch zúfalí. Tri základné potraviny zdraželi za rok o neuveriteľné sumy (+porovnanie cien)
Stále sa ma dotkne, keď mi dedko povie, aby som nenosila krátke šaty. Ema zažila drastické diéty a záchvaty prejedania (rozhovor)
Slováci sú v obchodoch zúfalí. Tri základné potraviny zdraželi za rok o neuveriteľné sumy (+porovnanie cien)
Tak to bolo o chlp. Turisti na gréckom ostrove sa krčili v snahe vyhnúť sa kolesám pristávajúceho lietadla