Stovky filmov a seriálov, obľúbené programy TV Markíza skôr ako v televízii, atraktívne športové prenosy, a to všetko bez reklám a bez viazanosti.
Vyskúšať na 7 dní zadarmoPotrava budúcnosti - aj tak mnohí hovoria hmyzu. V Belgicku ho už bežne predávajú a servírujú vo vysokoškolských jedálňach.
Fašírky z červíkov či tyčinky z mravcov. Takéto špeciality možno už čoskoro nájdete aj vo vašich supermarketoch. V Belgicku ich totiž už bežne predávajú a servírujú vo vysokoškolských jedálňach.
Potrava budúcnosti - aj tak mnohí hovoria hmyzu. A nie je už len špecialitou ázijských krajín. Napríklad na belgickom trhu si návštevníci radi pochutnajú na vyprážaných cvrčkoch a podobných lahôdkach.
Produkty z hmyzu už pomaly plnia aj regály supermarketov. V Amerike ponúkajú proteínové tyčinky z mravčej múky. Fabrika v Belgicku zasa dodáva červíkove nátierky či fašírky.
„Počuli sme mnohých ľudí hovoriť, že hmyz je jedlom budúcnosti, keďže je šetrný k životnému prostrediu, výživný, a čo sa týka chuti, dá sa s ňou pracovať a spraviť z nej gastronomickú pochúťku," vyjadril sa zakladateľ spoločnosti, ktorá vyrába produkty z hmyzu.