Stovky filmov a seriálov, obľúbené programy TV Markíza skôr ako v televízii, atraktívne športové prenosy, a to všetko bez reklám a bez viazanosti.
Vyskúšať na 7 dní zadarmoSúťažilo 40 družstiev zo Slovenska aj zo zahraničia.
Nie sú zdravé, no pochutnáme si na nich radi. Vôňa dobrej klobásy zláka väčšinu z nás. V Nových Zámkoch sme sa o tom presvedčili na klobásovej súťaži. Klobásy chystalo takmer 40 družstiev od nás, z Česka i Maďarska. Aj družstvo hádzanárov.
László Bagdi z Békéšskej Csaby v Maďarsku chystal tradičnú čabiansku klobásu tak ako sa ju naučil robiť od svokra. Musí v nej byť vraj správny pomer cesnaku, soli, sladkej a štipľavej papriky a rasce. „U nás dávame klobásu do pravého hrubého čreva prasaťa. Nie do umelého," prezrádza.
Už len pri pohľade na to, ako sa klobásy pripravujú, sa človeku zbierajú slinky. A hoci porota ocenila najchutnejšie klobásy, v duchu olympijského hesla nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa, bol víťazom vlastne každý.