Stovky filmov a seriálov, obľúbené programy TV Markíza skôr ako v televízii, atraktívne športové prenosy, a to všetko bez reklám a bez viazanosti.
Vyskúšať na 7 dní zadarmoMäsiari ukázali celú jej prípravu.
Jaternice, krvavničky, hurky. Domáce zabíjačky či fašiangy sa bez nich nezaobídu. My vám teraz ukážeme najdlhšiu slovenskú. Keďže ju pripravovali na východe - nebude to jaternica, ale hurka.
Jednoduchá príprava a keďže receptúra vychádza z dávnych zvykov a tradícií, aj pomerne lacná. „Mäso ovarové, všetko sa melie na jemno a krúpy jačmenné. Krv. Cibuľka spražená, aby dodala tú správnu chuť, tú správnu arómu," opísal prípravu mäsiar Štefan Krankota.
„Pekne sa to osolí, okorení. A plní sa do bravčových čriev," doplnil ho mäsiar Miroslav Varga.
Viac v reportáži Pavla Siváka.