Stovky filmov a seriálov, obľúbené programy TV Markíza skôr ako v televízii, atraktívne športové prenosy, a to všetko bez reklám a bez viazanosti.
Vyskúšať na 7 dní zadarmoMnohé z nich považujeme za burinu.
Menu, aké vám nepripravia ani v najlepších michelinských reštauráciách. Ako to vyzerá, keď varí milovník divokých jedlých rastlín?
Človek nie je pupkom prírody, ale jej súčasťou. Ak neviete, čo to presne znamená, po stretnutí s nasledujúcim respondentom vám to bude viac než jasné. Barteka Krzewinskieho odmalička fascinoval svet takých rastlín, ktoré väčšina z nás považuje za buriny.
Potom našiel knihu o divokých jedlých bylinách, ktoré ho živia, keďže veľa prednáša a ktorými sa aj doslova živí. V lese sa pohybuje ako srna a my sme sa s ním snažili udržať nielen krok, ale najmä apetít.
Najlepšie sú, keď sú mladé. Bartek neodporúča trhať rastliny, ak ich poriadne nepoznáte.
Ak by ste teda chceli oživiť stravu divokými rastlinami, je potrebné ich detailne preštudovať a vedieť rozoznať, aby sa pôžitok z nich nezmenil na návštevu u lekára.
Reportérke Reflexu Lenke Perželovej urobil aj výbornú pochúťku byliniek. A či jej chutila? Pozrite si jej reportáž.