Stovky filmov a seriálov, obľúbené programy TV Markíza skôr ako v televízii, atraktívne športové prenosy, a to všetko bez reklám a bez viazanosti.
Vyskúšať na 7 dní zadarmoPri dubákovej zmrzline Vlado nekončí a už teraz premýšľa aj nad zdravšou variantou, z hlivy ustricovej.
Slaninová, cesnaková, chrenová, z wasabi, z vína či piva. Výrobcovia zmrzlín vo svete sa inšpirovali už naozaj rôznymi bizarnými príchuťami. No na jednu predsa len neprišli. Vynaliezavý kuchár z Rajeckej doliny ale áno. A ak vám narobíme chute, možno si ju vyrobíte aj doma.
Ak patríte medzi tých čo so sebou nosia aj košík na huby a dubáky máte radi nielen v praženici, možno skúsite aj osviežujúcu zmrzlinu. Na jej vývoji dva roky pracoval šéfkuchár Vlado Lokšík.
Usušené huby rozvaril s kryštálovým cukrom tak, aby ich boli schopný rozmixovať.Ďalej sa už postupuje ako pri klasickej zmrzline.
Podľa chuti pridáme škoricu, čokoládu, med, trochu morskej soli a na záver šéfkuchárové tajomstvo…posypeme čiernym mletým korením. Pri dubákovej zmrzline Vlado nekončí a už teraz premýšľa aj nad zdravšou variantou, z hlivy ustricovej.
Čo na dubákovú zmrzlinu hovoria ľudia, si pozrite v reportáži